Kompetencer

Erhvervserfaring:
______________________________________________________________
2015 –                                                                                                                                                         Selvstændig Dynamics AX/NAV konsulent på områder som Finans, Lager/Logistik, Salg/Indkøb, Retail, HRM og CRM.

Jeg kan hjælpe med projektledelse og analyse af fremtidige systemmæssige behov, eller ændringer i arbejdsgange, arkitektur og evt. beskrivelse af ændringer til systemet, sparring til opsætning af systemet, undervisning af brugere og support.

2013 – 2015                                                                                                                                             Projektleder, konsulent og Navision ansvarlig hos MTHP A/S.

Opgradering af Navision 4.0 til version 2009R2 for designvirksomheden HAY på alle systemmæssige områder herunder Finans, Lager/Logistik, Salg/Indkøb, Backoffice og Retail.

Sparring med de enkelte afdelinger af virksomheden i forhold til nye ændringer til systemet eller ændringer til nye arbejdsgange.

Arkitekt på store ændringer til Navision bl.a. vedrørende integrationer med 3. part, udarbejdelse af leveringstidsberegning, udlåns registrering, EDI med 3. part, delfrigivelser og meget mere.

2006 – 2013
HR og Senior Forretningskonsulent hos Microsolutions A/S

Konsulent på Dynamics AX (version 2.5 – 2012) – herunder presale af hvad systemet kan præstere.

Konsulent på områder som Finans, CRM, HRM og Lager/Logistik/Salg og Indkøb. Arkitekt på store og små ændringer til Dynamics AX, med beskrivelse til udvikler på kommende systemændringer. Derudover udarbejdelse af integrationer, eksterne dokumenter, og rettigheder.

Support af brugere på mange forskellige niveauer og versioner.

Intern HR administrator – herunder som sparring til ledere og medarbejdere, kompetence afklaring, rekruttering og udarbejdelse af kulturprofil.

2003 – 2006
Senior Business Consultant hos Munk IT/WM Data (WM Data opkøbte Munk IT’s AX afdeling)

Konsulent på Dynamics AX (version 2.5 – 2009) – herunder konsulent på områder som Finans, CRM, HRM og Lager/Logistik/Salg og Indkøb. Arkitekt på store og små ændringer til Dynamics AX, med beskrivelse til udvikler på kommende systemændringer. Derudover udarbejdelse af integrationer, eksterne dokumenter, og rettigheder.

Support af brugere på mange forskellige niveauer og versioner.

2001 – 2003                                                                                                                                            Business Consultant, Jysk Data Partner

Konsulent på Dynamics AX (version 2.5 – 3.0) – herunder konsulent på områder som Projekt, Finans, CRM, HRM og Lager/Logistik/Salg og Indkøb. Arkitekt på store og små ændringer til Dynamics AX, med beskrivelse til udvikler på kommende systemændringer. Derudover udarbejdelse af integrationer, eksterne dokumenter, og rettigheder.

Support af brugere på mange forskellige niveauer og versioner.

1999 – 2001
Intern IT konsulent, Inbodan A/S (IdéMøbler)

Dynamics AX (version 2.1 – 2.5) – Intern arkitekt på bl.a. retail opbygning. Implementering af Dynamics AX 2.5 til mange butikker og efterfølgende support. (IdéMøbler og Garant)

1998 – 1999                                                                                                                                             Indkøbsassistent, Inbodan A/S                                                                                                              Prisjusteringer og assistent til messer

1997 – 1998                                                                                                                                             Marketing Assistent, Inbodan A/S
Salg af marketingmaterialer

1996 – 1997                                                                                                                                             Jordomrejse

1993 – 1996                                                                                                                                             Uddannet advokatsekretær hos Advokaterne i Torstedhus

Uddannelse:
________________________________________________________

 • HR konsulent uddannelsen fra Probana
 • Merkonom i lederskab med fagene: Human Ressource, Ledelse i praksis, Lederskab og organisation.
 • Advokatsekretær
 • 1-årig HH på Horsens Handelsskole
 • Matematisk student

Kurser:
________________________________________________________

 • Great Place to Work – GiftWork
 • Reinvent your presentation (www.reinventyourself.dk)
 • Ansæt den rette – første gang. (Lederne)
 • Certificeret Dynamics AX i Finans (2009), Handel og logistik (4.0), HR (4.0) og spørgeskema (4.0)
 • Præsentationsteknik

Bedste resultater:
________________________________________________________

 • Implementering af Navision 2009R2 for designvirksomheden HAY 10. februar 2014 med 100 brugere, 3 butikker indland og 1 butik udland.
 • Implementering af Dynamics AX i samarbejde med 2 kolleger på et af Danmarks største AX projekter i sin tid – med 300 samtidig brugere.
 • Løbende tilkendegivelse og anerkendelse fra glade kunder, der er glade for den positive, strukturerede og proaktive måde jeg servicerer dem på.
 • Nye kunder til Microsolutions på baggrund af at de har hørt om de kompetencer jeg besidder.
 • Analysere, implementere, konvertere, idriftsætte og supportere en mellemstor produktionsvirksomhed på egen hånd, med stor succes og en glad kunde som resultat.

Personlighed:
________________________________________________________
Serviceminded – Loyal – Empatisk – Ærlig – Motiveret – Initiativrig – Drive – Effektiv – Positiv

Personligt i øvrigt:
________________________________________________________
Kommunikerer godt på engelsk i skrift og tale.